Νέα

Δούλεψε Σοφά – Work Wise!

Η WorkWise γεννήθηκε στην μετα-COVID εποχή  με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και εκπαίδευσης σε άτομα, οργανισμούς και επαγγελματικούς συμβούλους. 

  • Σε άτομα, με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από συμβουλευτική καριέρας έως και συγγραφή επαγγελματικών εργαλείων. 
  • Σε εταιρείες/οργανισμούς μέσω υπηρεσιών σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων και εργαλείων HR. 
  • Σε Β2Β εταιρείες για υπηρεσίες επαγγελματική εικόνας των πελατών τους (LinkedIn, Bios, CVs).
  • Σε νομικά πρόσωπα – εταιρείες που θέλουν να επενδύσουν στα προφίλ των στελεχών και η εταιρική τους σελίδα τους στο LinkedIn και σε εκπαίδευση χειρισμού της επαγγελματικής αυτής πλατφόρμας προκειμένου να προσελκύσουν ταλέντα, συνεργασίες και πελάτες ή να ενισχύσουν την εταιρική τους εικόνα. 
  • Σε ανώτερα/ανώτατα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και ιδιωτικά κολλέγια μέσω υπηρεσιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας (Career Corners, Career Events-Fairs, Career Seminars).
  • Σε οργανισμούς απασχόλησης, πλατφόρμες εργασίας και κλαδικούς φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που θέλουν να προσφέρουν στα μέλη τους επαγγελματικό προσανατολισμό.
  • Σε επαγγελματικούς συμβούλους με σκοπό να τους εκπαιδεύσει σε θέματα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας ενηλίκων.

Η θέσπιση της υποχρεωτικής διαδικτυακής εργασίας, η ξαφνική μετάβαση χιλιάδων εργαζομένων σε ψηφιακή εργασία/ευέλικτη εργασία/ ή μη-εργασία, εν μία νυκτί και μαζικά, επιταχύνει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που κάποιος/α σκέφτεται να εξελίξει την καριέρα του και τον/την φέρνει προ αποφάσεων αναθεώρησης της καριέρας τους.

Παράλληλα, φέρνει τους εργοδότες, τους φορείς απασχόλησης, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τους επαγγελματικούς συμβούλους ως πρωταγωνιστές μιας τεράστιας αλλαγής όπου η ανάπτυξη δεξιοτήτων είναι καθοριστική για επιτυχή μετάβαση.

Η WorkWise® είναι η μετεξέλιξη της CVexperts®, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής συμβουλευτικής από το 2007 και φέρνει στο νεόκοπο brand-ομπρέλα πολυετή εμπειρία διαχείρισης επαγγελματικών μεταβάσεων και κρίσεων, μεθοδολογία και ένα ισχυρό δίκτυο πελατών και συνεργατών.

Διαβάστε επίσης

Καλάθι

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Scroll To Top