Μαρία Παφιώλη

H Μαρία είναι η ιδρύτρια και η υπεύθυνη του τμήματος Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Έργων Ανθρώπινου Δυναμικού Β2Β της WorkWise®. Είναι συνιδρύτρια και επικεφαλής της CVexperts®, την οποία δημιούργησε το 2007 και ανέπτυξε εντατικά για 13 χρόνια, μέχρις ότου αποτελέσει το πατρικό εμπορικό σήμα (parent brand) της σημερινής WorkWise®. Είναι εκπρόσωπος της αμερικάνικης εταιρείας REA – HR, Staffing & Executive Coaching – στην Ελλάδα από το 2015.

Έχει πρότερη εμπειρία στον κλάδο του FMCG (Unilever Hellas) ως στέλεχος μάρκετινγκ, στην εκπαίδευση ως στέλεχος επικοινωνίας (ΟΠΑ) και ως εισηγήτρια (ΤΕΙ Πάτρας) και στην έρευνα αγοράς (ICAP, Centrum) ως ερευνήτρια – μελετήτρια.

Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμό στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Διαπολιτισμικό Μάνατζμεντ του Copenhagen Business School της Δανίας και πτυχιούχος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Άρθρα

από - Μαρία Παφιώλη

Καλάθι

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Scroll To Top